به گزارش انتهاج به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد، محمد رضا علمدار یزدی با بیان عملکردحوزه نظارت و بازرسی این سازمان در زمینه مبارزه با قاچاق کالا افزود: بازرسان این سازمان، طی شش ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۶۴۰۰ مورد بازرسی و ۶۳ فقره پرونده قاچاق به ارزش ۲میلیارد و ۹۷۳ میلیون و ۳۴۵ هزار ریال تشکیل داده اند.
رییس سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان افزود: انجام بیش از ۷۶۰ مورد گشت مشترک در زمینه کشف کالای قاچاق با حضور نمایندگان سازمان صنعت معدن و تجارت، ناجا، اصناف، معاونت غذا و دارو نیز به مرحله اجرا گذاشته شده است.
وی تاکید کرد: تکمیل و پایش اطلاعات انبار ها و مراکز نگهداری کالا و لزوم ثبت ورود و خروج کالا در سامانه جامع انبارها در دستورکار بازرسان سازمان قرار دارد و ثبت اطلاعات ورود و خروج مواد اولیه یا کالا توسط انبارداران در سامانه جامع انبار ها از اولویتهای عملکرد آنها می باشد .
علمدار یزدی یادآور شد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا گرانفروشی با تلفن ۱۲۴ تماس گرفته و موارد تخلف را گزارش دهند تا بازرسان ما در اسرع وقت نسبت به بررسی و رسیدگی به موضوع اقدام نمایند.
۶۳فقره پرونده قاچاق به ارزش بیش از ۲میلیارد ریال در شش ماهه سالجاری در یزد
https://www.entehaj.com/?p=192052
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Saturday, 13 August , 2022